Julegavekort til Roselines Miniature

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Julegavekort til Roselines Miniature”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Julegavekort til Roselines Miniature

Miniature julegave gavekort 1:12

100kr.1.500kr.

til ønskelisten
til ønskelisten

Giv et julegavekort i julegave, til at købe de fineste miniaturer i str. 1:12.

Gavekortet kan anvendes til alle miniaturer i Roselines Miniature webshoppen her. Kortet kan enten sendes på mail og du kan selv printe det ud og skrive på det (den billigste løsning), eller det kan sendes med posten til dig, så du kan skrive på det – det vælger du. Vælg mellem gavekort beløbene 100,- 200,- 300,- 400,- 500,- 750,- 1.000,- 1.250,- 1.500,- Julegavekortet som er fint designet med et smukt Dansk miniature juletræ, har en rabatkode, som kan bruges, når der handles i shoppen. Rabatkoden kan bruges indtil der er købt for hele beløbet, eller indtil til og med 30-12-2025.

Det med småt: Vær opmærksom på at dette julegavekort kun giver gratis fragt, hvis der handles for mere end 500,- DKK Julegavekortet gælder til og med 30-12-2025 og er derefter ugyldigt. Rabatkoden vil herefter ikke virke mere. Det kan ikke ombyttes til kontanter og evt. ubrugt beløb udbetales ikke.

Det er et fysisk gavekort, med en rabatkode til webshoppen.
Rabatkoden er til hvis du vil handle i webshoppen, vil du handle i den fysiske butik gælder gavekortet som et almindeligt gavekort.
Du kan sagtens få gavekortet digitalt, du skal bare vælge Afhentning ved Roselines Miniature og skrive i kommentarfeltet at du gerne vil have det digitalt, så sender jeg det til dig og du kan så selv printe det ud eller sende det i en mail.

Gavekortet kan også kombineres med en hyggedag, hvor man både besøger Egeskov Slot og ser Titanias Palads og Roselines Miniature dukkehusbutik, for der er kun 15 minutters kørsel mellem de to destinationer. (indgang til Egeskov købes separat på deres hjemmeside).

Husk at give mig navnet på den heldige modtager ?
Vælg Gratis – afhentes ved Dukkehusbutikken – Jeg sender det gratis pr. brev ?

Venlig hilsen Line Fauerholm

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Julegavekort til Roselines Miniature”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0