Vælg en side

Metal kit

Viser 1–12 af 28 resultater

Miniature metal KIT til dukkehuse i 1:12

Dukkehus KIT i fint og detaljeret metal, som du typisk selv skal samle og male.

Du kan ofte få meget flotte og realistiske resultater, med lidt lim og maling… God arbejdslyst 🙂 

Sådan behandler du dit KIT

  1. Forbered miniature. Vask med varmt sæbevand for at fjerne eventuelle metal smulder og støv på modellen. Lad tørre. Undersøg modellen og lav en tør samling af eventuelle samledele. Er alt der? Brug en hobbykniv eller en lille fil til at fjerne små krater. Det er det ekstra materiale omkring modellen, der danner en streg.
  2. Saml. Lim sammen med en kvalitets superlim eller todelt epoxy for stærkere hold. (Anbefales)
  3. Du skulle nu være klar til at male. Uanset hvor du maler, skal det være godt ventileret og varmt, da fugt i luften kan påvirke malingen. Miniaturen skal først primes, da dette er nøglen til støbningen. Tjek, at underlaget faktisk er primer frem for almindelig maling. Primer er en speciel sammensætning formuleret således, at den klæber til metallet, og malingen vil derefter klæbe til primeren. Til topcoat, i den farve du vælger, kan du enten bruge Humbrol emalje-aerosoldåser eller autolak spraymaling til biler. Nogle har air brush faciliteter, og dette vil give det flotteste resultat.
  4. Et par sidste små tips er, at maling vil hæfte bedre til en varm afstøbning end en kold, men en afstøbning for varm vil blæse bobler i malingen, hvis den afstøbning du har er porøs på overfladen og det er de fleste lidt. Hvis du har begået en alvorlig fejl, og det er nødvendigt at afrense modellen, er den enkleste måde at fylde et syltetøjsglas halvt med cellulosefortyndere og lægge modellen i blød heri et kort stykke tid. Rengør med en gammel tandbørste for at fjerne restmaling.
0