Vælg en side

Miniature i metal

Viser 1–12 af 141 resultater

Miniature i metal, fint og detaljeret udført brugskunst og møbler i 1:12

Phoenix Model miniature i metal 1:12 – her sælges de fineste små vinkander, krus, ure, urner, suppeteriner, barometer, vægte, komfurer, skåle / fade og mange andre fine og detaljerede ting til dukkehuset.

Det gode ved miniature metal er detaljegraden er høj og holdbarheden er høj.

Her forhandles også fine miniature kit i metal som både skal samles og males.

Mange af disse dukkehus ting er lavet i et forholdsvist blødt metal, som med fordel kan forsigtigt gås efter med et lille stykke fint sandpapir, neglefil eller en nålefil, for evt. at fjerne små kratere eller uønskede ujævnheder.

Metal kit

Lav altid en “tør samling” af dit kit!

– og med det menes der:

Sæt altid dit kit sammen UDEN lim først, for at kontrollere om alt passer perfekt sammen.

Og for at sikre at du har styr på hvordan de enkelte dele skal limes sammen og i hvilke rækkefølge det skal gøres.

Vær opmærksom på at når hele kittet er samlet kan det være at du ikke kan komme til at male som du gerne vil, så måske skal dele males inden det limes sammen?

Kit bør limes med en egnet lim, på rene tørre flader, ellers binder limen ikke. Krads evt. limfladen med lidt sandpapir, for at give limen bedre hæftemulighed.

Inden du maler er det en god idé forsigtigt at skrubbe metallet med en tandbørste og sulfo, søg for det er helt tørt inden du maler.

Kan med fordel males med metalmaling som eks. Humbrol hobbymaling. Mal altid et tyndt lag maling på, for at undgå at “udfylde” detaljer i metallet.

Hav tålmodighed og støt hænderne på bordkanten, mens du arbejder, så er dine hænder i bedre kontrol, når du arbejder med de små dele.

Og sidst men ikke mindst, TAB IKKE delene på gulvet – metallet er blødt og bliver nemt trykket ud af form.

0