Bespaq miniature møbler

Bespaq miniaturemøbler som dem fra JBM Miniatures er konstrueret i kvalitets materialer.

Bespaq møbler er det allerbedste af det bedste, når det kommer til dukkehusminiaturer. De vil bruge overlegne materialer til at lave deres møbler, har uddannede håndværkere til at sikre, at alt er korrekt udført
og de bruger modeller af tidstypiske møbler til at gøre deres møbler så autentiske som muligt.

Bespaq miniature møbler, bruger kun de fineste materialer til at lave deres miniaturer.

Møbler er lavet af hårde træsorter, såsom valnød, eg og mahogni. Træet er fint konstrueret og afsluttet med smukke dekorationer og guldaccenter.

Miniature møblerne får derefter et beskyttende lag af lak for at bevare deres skønhed. For at give et realistisk og smukt udseende er alt polstring lavet af fine brokader og flotte tekstiler.

De dygtige håndværkere, der laver disse miniature kunstværker, er uddannede, og har øje for de fineste detaljer. Kompliceret og indviklet udskæringer udføres med en rolig hånd og øje for mindste element. Alle tekstiler indeholder syede brokader, der gør dem enorm autentisitetiske, sammenlignet med andre Bespaq møbler.

Deres opmærksomhed på alle detaljer sikrer at møblet bliver gengivet med alle detaljerne i det originale møbel. Håndværket
er ikke kun smuk, men konstruktionen kan også holde i mange år.

De fleste af møbeldesignsne er inspireret fra alle de antikke 1:1 møbel samlinger, f.eks Grand Empire og Royal Swan og fra de mere moderne sæt som Moderne, Deco Shadow og Park Avenue samlinger.

Du vil ikke kun, kunne finde forskellige perioder replikeret, du vil også kunne finde forskellige verdenskulturer. JBM samlere, der går efter en mere østlig indretning, kan vælge et Deco Choy møbelsæt, mens nogle, der har en mere europæisk stil, hellere vil vælge møbler i Plaid Provence stil.

Da møblerne er replikaer af deres modstykker fra den virkelige verden, har de ofte et mere delikat udseende.

0