Vælg en side

handel, levering, returnering

Handels-, returnerings- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling:

I denne webshop kan du betale på følgende 3 måder:

 1. Nets easy
  Via. nets easy kan du betale med de mest gængse kreditkort her under Visa Dankort og Marstercard.
 2. Mobilepay
  Via. alm. Dansk MobilePay.
 3. PayPal med eller uden konto hos PayPal.
  Via. PayPal er det muligt at betale med almindelige betalingskort som MasterCard og Visa kort, uden at have oprettet en konto hos PayPal.
  PayPal er en sikker SSL krypteret online betalings gateway. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles.

Alle priser er i Danske kroner incl. 25% Moms.
Ved køb hos Roselines Miniature fratrækkes beløbet ikke på din konto, før varen er afsendt fra Roselines Miniature.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal, men vi kan ikke øge beløbet, hvis du ønsker at tilføje en eller flere varer til ordren. I dette tilfælde, bliver du nødt til at annullere ordren og lave en ny.

Levering:

Varen pakkes afsendes fra Roselines Miniature inden for en periode af 5 hverdage, så der kan gå op til 2 uger før du modtager din vare, er du ikke indstillet på denne levering bedes du handle i andre miniature webshops.
Leveringsomkostninger beregnes ud fra valg af fragtleverandør via. Shipmondo fragtsystem og den endelige fragt er tilgængelig inden der foretages en transanktion.
Ved handler på over 500,- DKK er der gratis fragt til adresser i Danmark.

Garanti og reklamation:

Roselines Miniature yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl på færdig producerede produkter.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Kvittering skal fremvises til Roselines Miniature i forbindelse ved anvendelse af reklamationsretten.
Eventuel reklamation over mangler eller fejl på leverede produkter skal ske på mail: line@roselines-miniature.dk indenfor rimelig tid efter køber har opdaget fejlen.
Du bedes angive hvori manglen / fejlen består.

Fortrydelsesret:

Meddeler du at have fortrudt købet inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Roselines Miniature, det for varen modtagne beløb, på betingelse af at Roselines Miniature har modtaget returvaren.
Meddelelsen skal gives pr. mail til : line@roselines-miniature.dk i mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varerne skal returneres i ubrudt original emballage, sammen med kopi af kvittering.
Du skal selv afholde alle udgifter der er forbundet med forsendelsen af varen.
Returvarer sendt til os pr. efterkrav. ufrankeret post modtages ikke.

Ønsker du pengene retur, vil det fremme ekspeditionen hvis du oplyser følgende:
Bankens navn:
Registreringsnummer: (4) cifre.
Kontonr: (10) cifre.
Vi returnere beløbet for de returnerede varer, til din konto samme dag vi modtager varerne.

Dukkehusbutik

Roseline nyhed Dukkehusbutik på FynDukkehusbutik med miniature 1:12 Det fineste miniature kunst til dukkehuseRoselines Miniature er en dukkehusbutik / miniaturebutik med fysisk showroom i Gislev.Dukkehusbutik / showroom er åben efter aftale med Line Fauerholm på enten...

læs mere

Miniature blomster KIT galleri

Blomster kit til dukkehus Miniature blomster KIT galleri  De fineste miniature blomster du selv kan lave Gør-det-selv papirsblomster til dukkehuset Dette er en galleri side, hvor du kan se alle de smukke blomster du selv kan lave ud fra de blomster kit som sælges...

læs mere

Historien om Aubusson tæpper

Roseline fortæller Historien omAubusson tæpperRoselines miniature tæpper ligner Hånd knyttedeAubusson tæpperAubusson tæpperOpstod i midten af det syttende århundrede i byen Aubusson, som ligger i den øvre dal i Creuse i det centrale Frankrig. Aubusson tæpperne blev...

læs mere

Skriv mig op

Tilmelding til nyhedsbrev

Adresse

Bygmestervej 6
5854 Gislev, Denmark

Afsending af pakker

Inden for 3 dage
Fri fragt ved køb over 500,-

0