Vælg en side

Roseline miniaturelamper

Roseline miniaturelamper designet af ”Roseline” Line Fauerholm.

Roseline Miniaturelamper til smukke fine dukkehuse, miniaturehuse og dukkestuer.

Dem som allerede kender lidt til Roselines Miniature ved at jeg holder mig til de romantiske eventyrlige designs, jeg elsker at kreere fine søde detaljer i blide pastelfarver med et tvist af guld eller bronze, med masser af krystaller, blomster og blid stoflighed.
Min drøm om mine designs er at lave elementer til eventyr slotte som gerne må overgå alt andet som er set i den virkelige verden
– om jeg opnår dette vil jeg lade være op til beskueren!

Roseline miniaturelamperne er alle unikke håndlavede, dvs. at der kun findes denne ene lampe eller dette ene sæt.

Der er endnu ingen som har lave små rigtige stof lampeskræme tilsvarende disse.
Stof skærmene kan være lavet af silke, organza, chiffon, Georgette eller andet smukt transparent stof og derefter pyntet med silke tråd, blonder, flæser, perler og sløjfer for at få det helt rigtige romantiske udtryk på skærmen.
Alle Roseline miniaturelamper er til 12V og alle lamperne’s elektriske dele er lavet af godkendte originale miniaturelampe dele, og passer derfor til standard miniature stik og miniature pærer enten bi-pin eller de små skruepærer.
Nogle af lamperne er endda en fabriksny lampe, hvor den eksisterende lampeskærm er udskiftet med en unik og fin lille stof lampeskærm.

Miniature lamper er meget svære for at sige umulige at lave helt lige, så små skævheder kan forekomme, selvom jeg til en hver tid vil bestræbe at lave dem fuldstændige lige.

Er du ikke indforstået med at der kan være små skævheder, beder jeg dig om ikke at handle hos Roselines Miniature. Kig godt på billedet og gør op med dig selv om du mener kvaliteten af lampen er fin nok, billederne her i shoppen er meget ærlige.

Der kan også zoomes ind på billederne, så alt afsløres. Vær her opmærksom på at her afsløres også detaljer som aldrig ville kunne ses med det blotte øje, og som ikke ville kunne opfanges med et helt almindeligt kamera.
Varen tages ikke retur pga. små skævheder.
Ødelægges denne unikke miniaturelampe pga. vrid, tryk eller træk, tages den ikke retur.

Info om miniature lamper generelt.
TILBAGE TIL FORSIDEN

0