Vælg en side

JBM, Bespaq og finere miniature møbler

Bespaq miniaturemøbler og de møbler fra JBM Miniatures er konstrueret i kvalitets materialer.
Møblerne er det allerbedste af det bedste, når det kommer til dukkehusminiaturer. De bruger de finest materialer til at lave deres møbler, har uddannede håndværkere til at sikre, at alt er korrekt udført og de bruger modeller af tidstypiske møbler til at gøre deres møbler så autentiske som muligt.
Bespaq miniature og JBM miniatures, bruger kun de fineste materialer til at lave deres miniaturer.
Møbler er lavet af træ, bejdset som valnød, eg og mahogni. Træet er fint konstrueret og afsluttet med smukke dekorationer og guldaccenter.

Miniature møblerne får derefter et beskyttende lag af lak for at bevare deres skønhed. For at give et realistisk og smukt udseende er alt polstring lavet af fine brokader og flotte tekstiler.

De dygtige håndværkere, der laver disse miniature kunstværker, er uddannede, og har øje for de fineste detaljer. Kompliceret og indviklet udskæringer udføres med en rolig hånd og øje for mindste element. Alle tekstiler indeholder syede brokader, der gør dem enorm autentisitetiske, sammenlignet med andre miniature møbler.

Deres opmærksomhed på alle detaljer sikrer at møblet bliver gengivet med alle detaljerne i det originale møbel. Håndværket
er ikke kun smuk, men konstruktionen kan også holde i mange år.

De fleste af møbeldesignsne er inspireret fra alle de antikke 1:1 møbel samlinger, f.eks Grand Empire og Royal Swan og fra de mere moderne sæt som Moderne, Deco Shadow og Park Avenue samlinger.

Du vil ikke kun, kunne finde forskellige perioder replikeret, du vil også kunne finde forskellige verdenskulturer. JBM samlere, der går efter en mere østlig indretning, kan vælge et Deco Choy møbelsæt, mens nogle, der har en mere europæisk stil, hellere vil vælge møbler i Plaid Provence stil.

Da møblerne er replikaer af deres modstykker fra den virkelige verden, har de ofte et mere delikat udseende.

Forvirring omkring Bespaq / JBM / Made in China
– Finere miniature møbler til dukkehuset.

Personligt har jeg brugt rigtig meget tid på at researche på hvad er Bespaq møbler og hvad er JBM miniatures og om de er lavet i Kina…. Og sidst men ikke mindst om det har nogen indflydelse på kvaliteten af møblerne.
På et tidspunkt havde jeg googlet mig frem til at Bespaq møbler var et udtryk for kvaliteten af møblerne. Senere fandt jeg denne Facebook side, hvor de fortæller at Bespaq firmaet er permanent lukket.
Jeg har selv købt flere Bespaq møbler, både i udlandet og her hjemme i Danmark, hvor der ikke er noget Bespaq logo i bunden, et enkelt møbel er der bare et serienummer… og nogle af dem står der BESPAQ FINE MINIATURES – Made in China!
Så var der et firma der hævdede at de havde opkøbt alle finere miniature møbler fra JBM Miniatures og det kun var hos dem de kunne købes. Det passer ikke!
JBM Miniatures møbler kan købes flere steder og de møbler bliver stadig produceret… i Kina. Til det skal siges at Kineserne er hamrende dygtige til at lave miniature og de har en lang kulturel historie inden for miniature kunst, de laver noget virkeligt smukt kunsthåndværk.
– Så i dette tilfælde er Made in China = virkelig fin kvalitet og flot håndværk!
Hvorfor jeg ved at de stadig bliver produceret… det er fordi når jeg bestiller de fine møbler, venter jeg mellem ½ til 2 år på at få dem. De skal nemlig laves først!
Nogle af de møbler som jeg har nyindkøbt til webshoppen er JBM Miniatures (står der i hvert tilfald i bunden af dem) og nogle af de selv samme nyindkøbte møbler, men fra et andet firma, står der blot Made in China i bunden.
Og igen nogle af de fuldstændig samme møbler har jeg tidligere købt som Bespaq møbler her i Danmark… og der står BESPAQ FINE MINIATURES – Made in China.
Når jeg googler Bespaq miniatures, så kan jeg også se at flere af de nyindkøbte møbler som jeg sælger i Roselines Miniature webshoppen bliver solgt som Bespaq møbler.
Så enten er det de samme møbler under forskellige betegnelser eller også er jeg ikke den eneste der roder rundt i det.
Det eneste jeg er rimelig sikker på, er at de alle sammen er produceret i Kina og at alle de fine møbler jeg har er samme fine kvalitet. 😍
Og ja de er dyre, fordi det er håndlavede miniature møbler i den fineste kvalitet.
0