Vælg en side

12V lampe

12V lampe til dukkehus

12V lamper til dukkehus kræver at der bruges en transformer og en måde at forbinde den transformerede strøm med dine lamper.

Til dette er den mest enkelteste måde at bruge et panel med stik som passer til transformeren. Sådan et sæt kan købes her i webshoppen.

Der kan også opbygges et kredsløb af kobberbånd på bagsiden af dukkehuset og under dukkehusets tapeter. Kobber båndene forbindes til en sikring og til en transformer som kan “trække” det antal pærer som der måtte ønskes.

Vær opmærksom på at en transformer kan kun trække det antal pærer (IKKE lamper) som der er angivet på transformeren. Dvs. at køber du et panel med 12 stik og en tilhørende transformer, så kan den max “trække” 12 pærer i alt og altså ikke 12 lamper med flere pærer på.

12V lamper er opbygget på fuldstændigt samme måde lom irl. lamper, med ledning stik og glødepærer, bare alt sammen meget småt.

Hos Roselines Miniature har vi et stort udvalg i 12V miniature lamper, både væglamper, loftlamper, gulvlamper, bordlamper og overdådige lysekroner.

 

0