Vælg en side

Arne Madsen og Birthe Sejr Tobiasen

Arne Madsen Miniature er håndlavet dukkehusting af den fineste og mest detaljerede kvalitet.

Miniature tingene som Arne laver er en tro kopi af virkeligheden, blot i skala 1:12 og materialerne er fine nøje udvalgte efter formålet. Han laver en lille serie af de miniaturer som han syntes er sjove at lave i en periode, så du vil opleve at når, den enkelte kreation er udsolgt vil den ikke komme igen.

Det betyder at der kun er få eksemplarer af den enkelte miniature og at den måske ikke bliver lavet igen, det kan også være at den gør, det er helt op til Arnes kreative humør.

Arne Madsen er kendt for at lave:

  • Fine og realistiske papirs blomster
  • Retro sofa sæt fra 70’erne
  • Købmandsvarer (som ikke forhandles hos Roselines)
  • Og meget andet

Alt er håndlavet, så små variationer kan forekomme, eks. i farvenuancer eller antallet af blomster på den enkelte plante. (planter er jo heller ikke ens i den virkelige verden), men alle de individuelle planter fra Arne’s hånd er utrolig flotte og fint lavet, så det er altså ikke sådan at du får en blomst som er mindre pæn end den på billedet, tvært i mod så er de endnu flottere i virkeligheden end på billedet, da mit kamera jo afslører detaljer som ikke kan ses med det blotte øje.

Arnes fine dukkehusblomster er rigtige blomster som er nedfotograferet til skala 1:12 og håndlavet i fint papir.

Urtepotterne som planterne står i er også håndlavede af den kendte miniature kunstner Lisbeth Pedersen (Minipot), så alt i alt miniature kunsthåndværk af den fineste art.

Roselines Miniature er meget stolt af at kunne få lov til at forhandle Arne og Birthe’s fine miniatureting.

Her er virkelig tale om Dansk miniature kunst af den højeste kvalitet og detalje grad.

Arne og Birthe sælger, Arnes miniature kunst på mange Danske Miniaturemarkeder, så du vil også kunne finde dem der. De er også medlem af Aabenraa Dukkehusklub

Viser 1–9 af 27 resultater

0