Vælg en side

Elisabeth Causeret - porcelæn, keramik og stentøj

Miniature keramiker Elisabeth Causeret

Håndrejet keramik, porcelæn og stentøj fra en af verdens mest anerkendte miniature keramiker.

Elisabeth Causeret Pottery fra Frankrig har eksisteret i rigtig mange år og Elisabeth har udstillet på mange messer med sine smukke stentøjs miniaturer.

Elisabeths keramik og porcelæn kendetegnes ved enkelt, smukt og klassisk fransk design.

Hun er i stand til at lave 1:12 og mindre stentøj som rent faktisk fungerer og er som det virkelige 1:1 stentøj.

Med det menes der at eks. kopper og underkopper ikke hænger sammen, men kan separeres og der er hul i hanken, så man (hvis dine fingre altså var små nok) holde rigtigt på koppen.

Det betyder eks. også at der er hul i tuden på tepotten og at pottens låg kan løftes af og der kan fyldes 4 dråber te i potten, som kan hældes ud igen 😀 og at hanken som er i metal kan vippes.

Detaljegraden på Elisabets Causeret keramik er uovertruffen gennemført og smukt.

Selv om alt fra keramikerens hånd er håndlavet er alt meget smukt og ensartet udført og størrelsen på eks. tallerkener er helt ens.

I samlingen af stentøj er der også repræsenteret et stort udvalg af vaser og krukker i forskellige farver og designs, så der kan laves mix og match både i det mere klassiske dukkehus og det top moderne dukkehus.

Roselines Miniature forhandler pt. kun et lille udvalg af keramik og porcelæn sortimentet, så har du nogle specielle ønsker kontakt mig da gerne på line@roselines-miniature.dk, så kan det være jeg kan få noget hjem til dig.

Viser 1–9 af 35 resultater

0